Innan semestern är slut ska jag

Imorgon går jag in på min sista semestervecka. Har hunnit med mycket under mina veckor, men inte så mycket jag har velat. Varit lite begränsad på grund av jobbkrock och att jag under hela min tredje vecka egentligen använde hela veckan till återhämtning. Lämnade inte sängen speciellt mycket då. Men men! Den här veckan har det varit full fart från morgon till kväll och så har jag tänkt att nästa vecka också ska bli. För då ska jag:
 
[ ] Röja klart i förrådet så att det är klart för att montera hyllplan nästa månad. Allt "skit" ska bort även om det är "bra att ha". (Görs när prinsen jobbar)
 
[ ] Ska fixa klart i köket med alla skåpändringar och sådant så vi har fullständig ordning igen. (Görs när prinsen jobbar)
 
[ ] Ska köra ner till Österlen och fika i Kivik och äta middag i Simrishamn. Någon dag varje sommar så behöver jag komma ner på österlen, andas lite havsluft, springa över brösarps backar. Ja! Så är de!
 
[ ] Bada i Bosarpssjön. Jag har badat upp till höfterna men mer har jag ej kunnat då jag dels saknat badkläder och där har varit supermycket folk just då så att det fanns inga andra alternativ.
 
[ ] Bada i havet. Precis som föregående punkt så är det en sån grej som ska göras varje sommar. Iallafall om man bor i Skåne. 
 
[ ] Sist men inte minst. Jag har hitta åtminstone 5 cachar till. Har hittat 6st den här veckan som varit och jag vill upp över 10 (totalt 25st isåfall) innan semestern är slut. (Görs när prinsen jobbar)
 
Låter inte speciellt omöjligt detta! Flera grejer kan ju faktiskt kombineras.
 
En av grejerna jag verkligen har gjort under min semester är att umgåtts med massa fantastiska människor. Denna fantastiska stund var under midsommardag när vi grillade på teatern.

RSS 2.0