Att byta bana

En tanke som många nog tänker när man är min ålder är nog frågan "Är jag färdig?". Det tror jag minsann aldrig att man är. Jag känner mig inte klar med utbildningar på långa vägar. Jag har så mycket jag vill testa innan jag ska dra mig tillbaka. Livet är för kort för att hålla sig på samma bana hela livet, enligt mig! Just nu är jag danslärare och elevassistent, men har faktiskt andra yrken jag vill testa i framtiden. 
 
(Obs! Ni som följde min gamla blogg har sett ett liknande inlägg där, men kände att jag ville förnya lite. Lite har faktiskt ändrats)
 
Utan inbördes ordning!
 
  1. Inredare: Ett av mina största intressen här i livet är inredning och återbruk. Älskar att pyssla om gammalt till något nytt, men älskar minst lika mycket att åka på inredningsturné till olika inredningsbutiker och inspireras till förnyelse och smarta lösningar. Att få ha detta som jobb vore en dröm! 

  2. Ekonomirådgivare: Ja, jag tycker siffror är roligt! Jag tycker ekonomi är skitkul och älskar att själv leva med god ekonomi utan oro för framtiden. Att hjälpa andra att slippa den oron genom att ge råd och ge nya perspektiv på ekonomiskt tänkande tycker jag skulle vara givande. 

  3. Konditor: Ett annat stort intresse är bakning. Jag vet att konditorvärlden inte är så skön som jag vill att den ska vara, men att arbeta med att baka om dagarna och få dekorera och sedan servera. Känns som en väldigt mysig sysselsättning på så många vis. Ett fantastiskt jobb! 
 
Det där är nog min topp 3 åtminstone. Sen ligger även drömmar om dietist, flygvärdinna, it-pedagog och journalist också där och gnager. Men som sagt. Så läng man vågar byta bana själv, så kommer livet automatiskt att hänga med. Man måste bara våga! Nu ska jag vara danslärare och elevassistent ett tag till, sen får jag se vad jag väljer att sätta tänderna i. 

RSS 2.0