Livets ljusa stunder

Idag är en sån dag när jag känt att jag har så mycket att leva för och vara tacksam över. Vid 13.30 idag hämtade min bror mig så åkte vi hem till mamma för att fira jul. Det var så mysigt att träffa familjen och få uppleva kärlek i sin renaste form under en hel dag. Vi åt god mat och tiden bara sprang iväg. Delade ut julklappar mellan varandra, åt gröt och bara pratade om allt möjligt. Detta behövde jag! 
 
Det är så skönt när de ljusa stunderna kommer. Det krävs så lite för att jag ska falla ner i svackan och fastna i tankarna som skapar ångest. Så värdefullt att få vara någonstans där de onda tankarna försvinner ett par timmar. 
 
Morgondagen kommer bestå av traditionsenlig tvätt-tid. Under dagen ska jag också förbereda mig mentalt för att återvända till jobbet ett par timmar på måndag. Det är nog de timmarna som kommer avgöra om jag kommer gå ner i tid sista veckan innan ledigheten eller inte. Egentligen borde jag nog gå ner till 50% sista veckan (går på semester på fredag), men samtidigt tar det emot när de "bara är en vecka kvar". Typiskt mig!
 
Mammas prinsessa har varit fantastisk dessa mörka dagar. Hon har nog känt av att matte inte mått så bra. Hon har jämt legat bredvid mig och vid något tillfälle slickat upp mina tårar när jag varit ledsen. Fantastiska varelse!

RSS 2.0