Haircut haircut

Förutom att jag saknat Tom-andré helt galet mycket sen han åkte till Norge så saknade jag en av hans ägodelar lite extra också. Hans hårtrimmer. Sen något år tillbaka klipper jag mig själv (nej, klipper inte andra!). Men utan trimmern så skulle de ta en evighet så har låtit bli. Så det stod väldigt högt upp på to-do-listan nu när Tom äntligen kom hem. Så skönt att bli av med håret igen!
 
Trodde ett tag att det var dags att spara ut håret, men så fort jag fick syn på trimmerlådan ändrades tanken snabbt som tusan. Trivs bäst i kort hår. Inte bara för att det är kort rent fysiskt utan det skapar självförtroende och en känsla av fräsh-het. Det är nog det som är huvudsaken för mig. Sen att folk säger att jag är snygg i kort hår är bara ett stort plus i kanten!
 
Innan: Katastrofrufs. Trivdes inte alls i det och kände mig galet ofräsch!
 
 
Kortklippt: Fräscht och trivsamt. Känner mig snygg. Att känna sig snygg är så mycket viktigare för mig än att folk säger det till mig. Sen att folk faktiskt säger det plussar ju givetvis. Men från första stund från att jag klippte mig kort första gången kände jag mig snygg. Det har jag bara gjort 1 gång förut, och då har jag provat många frisyrer genom åren. Det var när jag hade superlångt rött hår med rastaflätor. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo