Att belöna sig själv

Fast belöning är kanske egentligen inte rätt ord. Snarare en motivation inför en ny prestation, eller uppskattning mot mig själv egentligen. Varje gång jag genomfört något jag strävat efter länge. Eller tagit ett beslut som varit tufft att ta försöker jag alltid peppa mig själv. För i stunden kan saker vara jobbiga och man vill helst bara slänga in handduken och strunta i allt. Men jag vill inte leva så. Jag vill inte falla tillbaka på att bara göra saker 80% som jag gjort förr. Jag vill nå hela vägen! 
 
I våras bestämde jag mig för att söka nytt jobb av olika anledningar. Jag ville inte fastna i ett hjul att stanna på en arbetsplats för länge, utan jag vill prova mycket olika saker och hellre hitta tillbaka efter ett par år. Jag vågade göra detta och då vill jag peppa mig själv. För beslutet var faktiskt inte så lätt att ta för jag lämnade en trygghet i att veta mina uppdrag och de mest fantastiska kollegor man kan tänka sig. Jag trivs jättebra på mitt nya jobb och har fantastiska arbetskamrater. Så i långa loppet var det ett jättebra  beslut, trots att det var tufft att ta. 
 
Så för att peppa mig själv, eller belöna mig själv om man hellre vill uttrycka det så, unnade jag mig min efterlängtade ritplatta som jag tittat på i säkert över ett år nu. Nu är den äntligen min! Och jag har redan premiäranvänt den. Jag är så glad att den är min. Historien bakom plattan gör ju inte glädjen mindre. Äntligen kan jag illustrera utan att använda datormusen, för det har varit frustrerande ibland.
 
Ska bara lära mig den ordentligt först. Sen ska jag börja lägga ut mina alster. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: