Att hitta hem

- Spy-av-sig-inlägg -
 
Man tror att man rotat sig. 
Man tror att man hittat rätt, 
men ändå är där någonting som känns snett. 
 
Det jag vet är att så länge jag får dela mitt liv med dig spelar det absolut ingen roll vart i världen vi är. Släkt och vänner är aldrig längre än ett samtal bort och det finns bilar att köra med för att träffa sina vänner. Jag och Tom-andré står vid ett vägkors återigen. Ett kors vi egentligen stått vid i 2 års tid. Det här att avgöra vart man vill bo och leva. Jag tror att han och jag egentligen är väldigt överens, men ändå är där något som stoppar oss. Det praktiska? Dåligt samvete? Rädsla? Lämna fast tjänst för ovetskap? 
 
Jag tror nog det är en kombination av allt. Men egentligen är det ju bara att köra. Vi är unga och har tid att göra fler fel i våra val, så varför tveka egentligen. Man kan ju alltid flytta tillbaka om valet kändes fel. Det är ju egentligen bara att bestämma när. Om en månad, ett halvår, om två år och så vidare. Livet är för kort för att spendera massa tid till att tveka.
 
Och någonstans vet vi båda två att Värmland är vårt hem där vi vill bo, där våra hjärtan fann varandra, där vi njuter som mest i vardagen och där vi är varandras bästa. Sen får Skåne och Norge vara våra andra hem, för de är också hemma. Men det är ett besök-hemma och kanske inte ett permanent hemma.
 
Allt som finns i Skåne och Norge kan vi behålla som vänner och teater och vi kommer ses ungefär lika ofta som nu. Bara att vi är bokförda på en annan adress. Egentligen! Observera att vi inte bestämt oss! Finns andra delar också som vi inte har med i beräkningen. Delar som spelar en ofantligt stor roll! Det där som gör valet så extremt svårt för oss.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: