Walking on sunshine

Vem i hela friden gav mig denna magsmärta? Har inte sovit en blund inatt på grund av att min mage gjort helt galet ont. Sov kanske totalt max en timme totalt under hela natten. Valde att stanna hemma från jobbet så lyckades sova typ 3 timmar nu på förmiddagen. Nu har jag tagit mig till sittande läge iallafall och orkar tänka lite mer. Jättekonsitgt hur detta kom från ingenstans. Brukar klaga på min mensvärk första 2 dagarna, men den smärtan är ingenting jämfört med vad som kom inatt. Konsigt! Skönt att de börjar släppa nu. Vågar dock inte ropa hej eftersom jag har smärtstillande i kroppen.
 
För att prata om något roligare. Passar på att visa upp mina nya walking-skor. Har börjat träna igen på fast rutin och mår mycket bättre av det. Så belönade mig själv med ett par nya promenad-skor som jag även har på jobbet istället för mina platta tygskor. Så härliga att gå i. Köpta på skopunkten för 299:-. I vanliga fall köper jag alltid mina träningsskor på team-sportia eller intersport, men tyckte de kunde vara värt att testa dessa med tanke på prislappen. Plus i kanten att det var så snygga också! 
 
 
 
Har ju inlägg som jag gjort hos sjukgymnast. De inläggen flyttar jag mellan mina skor. En större engångskostnad men så värt det. Inte lika beroende av skoval nu när jag använder samma inlägg i alla mina skor. Skönt att inte behöva tänka på dämpning och liknande på alla par man köper.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo