Bye bye boots

Nästan ett litet sorgset farväl idag. Idag åkte mina stövlar som varit med i säkert 7 år ner i containerkistan. De har verkligen hållt länge och jag har älskat dem säsongerna igenom. Nu när jag skulle ta bilden såg man hur slitna de var för de kunde liksom inte "stå rakt" själva som de kunde för några år sen. Men ändå imponerande att ett par vinterskor håller i typ 6-7 vintrar. 
 
 
Hade det inte varit för att de börjat läcka hade jag lätt kunnat ha dem i några säsonger till, haha! Sötnosen kom givetvis direkt när hon hörde kameran klicka. Eller så var det en önskan om att gå ut nu när jag satt vid ytterdörren. Misty är en innekatt av flera anledningar, men hon är ju nyfiken på allt där ute. Så vi brukar ta ut henne i sele då och då. 
 
 
Fick lite energi senare in på dagen. Fortfarande sliten så blir inga stora ryck idag inte. Tog hand om diskberget men det är nog det enda produktiva som hänt idag. Så får det vara när man är förkyld. Men nu vi ska handla iallafall, sen blir det tacomys och film. Hoppas orka ta mig till 'Hus och hem-mässan' imorgon. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo