Leva i nuet

Smörigt inlägg on the way. 
 
När jag ligger en dag som denna. Genomförkyld och med ont i halsen, tänker jag igenom vad jag faktiskt har. Drömmarna är stora om hus och att utbilda mig vidare till drömyrket. Men i stunden så är jag ofantligt nöjd över det jag har också. 
 
Något jag får uppleva varje dag som är få förunnat är ömhet, respekt och kärlek från världens underbaraste person. Personen jag vill dela mitt liv med. Han som tar hand om mig i vått och torrt, som jag tar hand om och som jag känner ren lycka med. Ibland är det så självklart, men varför ta livet för givet? Mitt liv hade kunnat sett helt annorlunda ut om jag inte tagit de där tuffa besluten för ett par år sedan. De tuffa besluten och de jobbiga det innebar mynnade ut i detta helt fantastiska. Det gav mig mannen i mitt liv. 
 
Vi har gett oss ut på ett stort äventyr tillsammans där vi lärt känna fantastiska människor på vägen. Vi har en fyrbent helt underbar varelse att ta hand om och inom en snar framtid kommer hon få en annan fyrbent kompis här hemma. Så även om livet känns tufft ibland och det känns som vi trampar på samma ruta hur länge som helst, får vi inte glömma bort det vi har. Och framförallt att vi har varandra! Livets fortsättning kommer så småningom ändå. Man får inte fastna i framtiden så mycket att man glömmer nuet.
 
Jag älskar dig Tom-andré!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: