Den där magiska sommaren

Först nu. När augusti närmar sig slutet. När september står för dörren och hösten, nystartens årstid, är redo att entra. När bloggen kommer tillbaka och inspirationen att skriva kommer smygandes precis som höstmörkret. Då tänker jag tillbaka. Då uppskattar jag! Den här sommaren har varit den värsta och den bästa sommaren på samma gång.
 
 
Jag har fått uppfylla en av mina största drömmar. Att tilllsammans med ett fantastiskt team producera min drömkonsert. 3 helt utstålda föreställningar och jag fick gång på gång nypa mig i armen för jag förstod inte att det var sant! Ett minne för livet och den största bekräftelsen någonsin till mig själv om att jag kan fan klara allt, när jag bestämt mig för att jag ska klara något! Nu kommer jag pausa från att producera igen. Kanske inte för all framtid, men nu kan jag lägga av ett tag framöver - om jag nu kan hålla mig!
 
 
 
Mitt fantastiska produktionsteam! 
 
Jag fick se min bror och hans fantastiska Chornelia bli man och hustru. Vet att de ej vill vara med på bloggen, så bilder lämnar jag inte ut. Men de var verkligen perfekta den dagen! Allt var så perfekt och andades dem. Precis som de ska vara! 
 
Jag fick träffa mina kära vänner i Värmland för årets party. Toga-party för hela slanten! Fick äntligen spendera tid med min kära Dennis som jag saknat så ofantligt mycket sen vi flyttade ner till skåne. En bättre vän får man söka efter! Inte träffats på säkert ett år, men det kändes inte som vi varit ifrån varandra. 
 
  
 
 
Sen till den där andra parten. Den värsta sommaren är rätt tydlig för mig det också. För mitt i allt lycka har ångesten varit som allra värst. Mer ingående än så kommer jag inte vara, men den har varit fruktansvärd. Ibland har allt det där bra tagit över och fått mig att glömma. Men samtidigt har fler människor fått se ångestens ansikte hos mig, och det har gett en positiv effekt. Förståelse och kunskap är viktigt för att jag ska kunna vara "fri" inför andra människor. Kunskap har jag gett människor i min omgivning denna sommar, om än den hårda vägen. 
 
Tack sommaren 2018! För de utmaningar du gav mig, drömmarna som blev sanna, målen som uppnåddes, kramarna som tröstade, skratten som värmde och minnena som skapades.
Nu blickar jag framåt mot en höst med nya utmaningar!

RSS 2.0