"Hur kan du mäta ett år av ett liv?"

Ni vet den här Bucketlisten som jag publicerade för ett tag sen. Lovade ju ett andra inlägg med vilka jag siktar på att genomföra under 2018. Det kan bli fler, det kan bli färre. Men har några tydliga mål som jag hade velat genomföra det här året. 

 1. Vandra över Besseggen - Var där 2013 och skulle bland annat gå över Beseggen. Dröm sen barnsben tillsammans med Kebnekaise då jag alltid blivit fascinerad av hur det ser ut där. När vi var där hade jag inflammation i benhinnorna så orkade inte med backarna. Gick "lilla beseggen" som går nedanför, men jag är inte nöjd. Så i sommar reser jag upp till Norge och går beseggen! Någon som vill med?

 2. Designa egna glasunderlägg - För er som missat det älskar jag inredning! Och glasunderlägg vill jag ha, men har inte hittat några som tilltalat mig. Har en så tydlig bild av hur jag vill att de ska se ut. Så varför inte designa egna? Det ska jag göra redan i år.

 3. Bada i ett kalkbrott - Vi har ju kalkbrott inte så långt ifrån där jag bor. Men har aldrig tagit mig tiden att faktiskt bada i ett. Det ska det bli ändring på detta året. 

 4. Lära mig mer om yoga - Jag med min understimulans behöver något som inte är fartfyllt men som ändå gör att min energi får ta ett språng. Yoga är svaret och jag har alltid velat hålla på med yoga, men aldrig riktigt tagit tag i det. Nu ska det ändras!

 5. Besöka Tykarpsgrottan - Också ett litet statement mot mig själv. Har så galet nära, men inte tagit mig tiden. Någon som vill följa med?

 6. Kunna lösa en 2x2 Rubiks kub - På långa listan står både 2x2 och 3x3. Jag har klurat ut 3x3 så nu väntar nästa kub. Behöver bara få tag på en. 

 7. Producera en schlagerkonsert - Släpper bomben här och nu! I augusti är jag producent tillsammans med 5 andra vänner. Vi ska tillsammans producera en konsert inriktat på schlager. En dröm går i uppfyllelse! Den går av stapeln 10-12 augusti. Jag är så peppad! Mer info kommer.

 8. Åka Balder och Helix på Liseberg - Varför inte åka till Liseberg i sommar? Jag ska ta paus från teatern i juni/juli så varför inte dra tilll Liseberg och övervinna de där som jag alltid velat övervinna. Har alltid älskat berg- och dalbanor och avverkat de flesta på både svensk och dansk mark. Men Balder och Helix står kvar på listan.

 9. Lära mig göra flädersaft - Alltid velat kunna och känner så många som kan. Tror det är dags jag ber någon dela med sig av kunskapen. 

 10. Bo i skogen i en vecka - När jag ser tvprogram som farmen, mandelmans gård och expedition robinson blir jag bara mer och mer peppad att klara mig i naturen i åtminstone en vecka. Så i sommar planerar jag att bo minst 5 dagar i skogen. 

 11. Vandra Kristianstad - Maltesholm som dagstur - En fortsättning på min Kristianstad - Bosarpssjön. Fast den här gången vandrar jag åt ett lite annat håll. Maltesholm slott är min plan att jag ska ta mig till. Att mot kvällen avsluta med middag i slottsträdgården vid slottet vore hur mysigt som helst. 

 12. Vandra längs Österlenkusten (Åhus - Simrishamn) - En del av Skåneleden jag sagt länge att jag ska ta. Den är så vacker på bilderna, så nu vill jag se allt med egna ögon. Hoppas på att jag får fint väder den dagen / de dagarna. 
Blir nog att ta lång semester i sommar om jag ska hinna med allt. Men jag är en tjej med ambitioner och detta är som sagt saker jag siktar på att göra i år. Blir det mindre blir det mindre, blir det detta blir det detta och blir det mer så blir det mer. Det är det som är så fantastiskt med att ha Bucketlist. Finns liksom inga regler om när det ska genomföras, bara att de ska genomföras. Så glad att jag gjorde listan ändå! Den kommer säkert växa med åren, tillsammans med mig. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Kul mål! Jag vill med bo i skogen men vågar inte 😅

Svar: Du får bo i skogen med mig :) Bara fixa en sovsäck och ett liggunderlag. Resten fixar jag ;)
Evelina Karlsson

2018-01-23 @ 20:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: