Misty på landet

Senaste dygnet har varit tufft. Igår åkte Tom-andré iväg på jobb över sommaren. Träffar honom ett par gånger, nästa gång 29:e juni. Men det är ändå väldigt tufft att inte vara där han är. Gick bra under jobbdagen, men sent igår kraschade allt och jag kunde inte sova. Somnade en liten runda imorse så har fått sömn iallafall.
 
När kroppen rättat till dig åkte jag hem till Sara och mös en stund. Hade rastlösa Misty med mig så hon fick komma ut lite. Hon njöt i fulla drag. När vi kom hem däckade hon direkt och har sovit sen dess. Jag ska lägga mig i sängen nu med en bok.
 
 
 
 
 Imorgon har jag inga bestämda planer. Får hålla dagarna så tills jag blivit stabil igen. Vågar knappt boka tvättid i nuläget. Det kommer gå bra i år också. Vi hade det likadant förra sommaren. Men de första veckorna kommer bli fruktansvärt tuffa. Någonstans vill jag att han ska komma in genom dörren och säga att han bara skojade. Men samtidigt är jag glad för hans skull att han får jobba. Så otroligt dubbelt det där. Kärlek och känslor är komplicerat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo